Brașov Heroes Ediția a 7-a îi provoacă pe participanți să-și aleagă cauza o vor susține

Brașov Heroes, evenimentul de suflet al Fundației Comunitare Brașov, va exista anul acesta sub puterea cuvântului #conectare.


„Ne-am avântat deja cu entuziasm și cu ambiție să organizăm ediția #7 a Brașov Heroes – cursa cu obstacole a comunitații, evenimentul nostru emblematic, care anul trecut a mobilizat 1437 de alergători, 562 de donatori și a generat un fond de regranting de 150.000 lei pentru 12 cauze ale comunității.


Pentru că anul acesta avem un context atipic și pentru că noi nu renunțăm, ci alegem să ne adaptăm, nu ne distanțăm și emoțional, ci căutăm soluții de #conectare, Brașov Heroes Ediția #7 nu doar continuă, ci durează mai mult. Totul, pentru siguranța eroilor de Brașov. Ce propunem pentru anul acesta? Un mix de 2 concepte și anume:

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, miercuri, 24 aprilie

Săptămâna Comunității între 6 -13 septembrie și Brașov Heroes Day pe 13 septembrie.” – Laura Popeea, Director Executiv


Săptămâna comunității – 6-13 septembrie – Provocăm eroii de brașov să organizeze propriile mini -curse Brașov Heroes. Datorită lor vom păstra viu spiritul cursei cu obstacole a comunității și vor prinde viață multe mini-evenimente în care familiile, prietenii, colegii, vecinii și cunoscuții vor depăși cel puțin un obstacol creat de ei sau identificat în mijlocul naturii sau al locurilor în care aleg să fie regizorii propriilor evenimente , punând la un loc ingrediente precum: implicarea și distracția, bucuria și conectarea și vor activa comunitatea în multe nuclee în care eroii își îndeplinesc misiunea: fac bine și susțin cauzele Brașov Heroes donând pe site pentru cauza pe care o aleg. Postează pe pagina de Facebook Brașov Heroes imagini care să arate și celorlalți bucuria și implicarea ta și conectează-i la cauza pe care ți-ai ales-o, povestind despre ea și îndemnându-i să doneze.

Citeste și:  S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz din comuna Lisa. Investiție de 10,8 milioane de lei

Ziua Brașov Heroes – 13 septembrie

Alege să alergi și să susții cauza Brașov Heroes în care crezi. Ce îți propunem? Să îți alegi traseul, ora de start și numărul de kilometri pe care vrei să îi parcurgi având în inimă și în minte de ce-ul tău legat de proiectul pentru care alergi.

Ne vei anunța despre fapta ta eroică postând pe pagina de Facebook Brașov Heroes o poză cu tine și o poză cu numărul de kilometri înregistrați în aplicația folosită de tine si încărcându-le pe site.

Vom transforma împreună implicarea ta într-o donație pentru beneficiarii care au nevoie de o schimbare în mai bine în viața lor. Invită-ți prietenii să te susțină și să doneze pe site pentru cauza aleasă de tine.
Alege și susține cauzele Brașov Heroes despre care poți afla de pe pagina dedicata a site-ului fundației https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiecte-actuale.php.
Fii erou de Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.