Brașov: Meciurile turneului ATP Ion Țiriac Challenger amânate din cauza ploii

Meciurile programate ieri în cadrul turneului ATP Ion Țiriac Challenger de la Brașov au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Competiția, cu premii totale de aproape 75.000 de euro, se desfășoară la Baza Sportivă Olimpia și a debutat cu o surpriză: eliminarea favoritului numărul 1, argentinianul Andres Burruchaga, încă din primul tur.

Cel mai bine clasat român în competiție, Filip Jianu, locul 246 mondial, urmează să îl înfrunte pe favoritul numărul 3, brazilianul Gustavo Heide, în turul următor.

Evenimentul, organizat de Fundația Țiriac, are loc în perioada 30 iunie – 7 iulie și marchează revenirea unui turneu ATP Challenger la Brașov după o pauză de un deceniu. Meciurile se dispută în aer liber, pe zgură, iar intrarea este gratuită pentru toți iubitorii tenisului.

Citeste și:  CSM Corona Brașov, detronată în Erste Liga! Surpriză uriașă la Brașov

Turneul „Ion Țiriac Challenger” face parte din circuitul Romanian Tennis Series, alături de turneul feminin WTA 125 Țiriac Foundation Trophy și alte 14 turnee ITF, consolidând astfel poziția României pe harta tenisului mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.