Brașov: Patru centre de concurs pregătite pentru proba scrisă a Titularizării 2024

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Brașov a stabilit patru locații pentru desfășurarea probei scrise a concursului de Titularizare, programată pe 17 iulie. Candidații vor fi repartizați la Școala Gimnazială nr. 5, corpul B al Școlii Gimnaziale nr. 6 „Iacob Mureșianu”, Școala Gimnazială nr. 15 și Colegiul Național de Științe ale Naturii „Emil Racoviță”.

Aproape 1200 de candidați s-au înscris pentru concursul din județul Brașov, însă numărul posturilor titularizabile este de aproximativ patru ori mai mic. În total, sunt disponibile 345 de posturi complete cu angajare pe perioadă nedeterminată, 56 de posturi incomplete pe perioadă nedeterminată, 551 de posturi complete pe perioadă determinată și 1421 de fracții de normă.

Citeste și:  ”ENKIDU CU CĂRȚI ȘI FILME” se întoarce și anul acesta în școlile din județul Brașov

Titularizarea reprezintă examenul prin care profesorii pot obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată într-o unitate de învățământ. Pentru a se titulariza, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecția la clasă, și să existe un post vacant disponibil. Pentru a deveni suplinitori, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 la ambele probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.