Brașovenii se pregătesc pentru o întâlnire cu vizionarii sănătății

Entuziasmul crește pe măsură ce se apropie evenimentul mult așteptat al toamnei! În doar 5 zile, Brașovul va găzdui o conferință unică, intitulată „VIZIONARII”, eveniment dedicat sănătății mentale și fizice, organizat de K2 Alpin. Această întâlnire specială, care se va desfășura pe data de 29 septembrie, începând cu ora 16:00, aduce împreună unii dintre cei mai renumiți specialiști din România în domenii precum neurochirurgia, neurologia, psihologia si toxicologia. Sub atenta moderare a Florentinei Fântânaru, participanții vor avea ocazia să exploreze teme fascinante și să afle ultimele noutăți din lumea științifică.

K2 Alpin a demarat în acest an, special pentru brașoveni, o serie de conferințe-eveniment dedicate sănătății mentale și fizice, experiență unică pe care o oferă într-un dialog personal cu VIZIONARII.

  • Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, ne va prezenta regulile esențiale pentru o viață sănătoasă și longevivă, punctând beneficiile unei mentalități pozitive.
  • Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, va discuta despre sănătatea creierului pe înțelesul tuturor, creierul nostru controlând totul, de la gânduri la mișcări și emoții.
  • Conf. Univ. Dr. Radu Țincu, ne va ajuta să înțelegem cum și de ce dezvoltăm dependențe și impactul acestora asupra sănătății, dar mai ales faptul că adicția poate fi tratată.
  • Dr. Cristian Andrei va aborda subiectul jocurilor de putere în cuplu, mai frecvente decât ne dăm seama, care influențează comunicarea, luarea deciziilor și sentimentul de intimitate.
Citeste și:  Povestea tragică a unui bufon, la Opera Brașov

Numărul biletelor disponibile din categoriile Acces General, Acces VIP și Acces Premium Focus Grup este limitat și încă se pot achiziona de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.