Brasov Tourism App urmărește să valorifice turistic și zonele mai puțin cunoscute din județ

Destinaţii turistice, tradiţii şi obiceiuri, cultură şi istorie, natură şi aventură, turism activ, festivaluri, evenimente şi distracţie, ce poţi face şi unde poţi merge în judeţul Braşov pentru a petrece un timp de calitate, pe toate le puteţi afla utilizând aplicaţia Brasov Tourism.

„Cum destinația Județul Brașov este vizitată de un număr din ce în ce mai mare de turiști, Brasov Tourism App urmărește să valorifice turistic și zonele mai puțin cunoscute din județ, precum și atracțiile de top pentru care este renumită. Este o strategie menită să asigure nu doar distribuția unitară a turiștilor și evitarea aglomerărilor, dar și pentru a atrage vizitatori care vin a doua sau a treia oară în destinație. Tour-operatorii care sunt mereu în căutarea unor noi experiențe pe care să le ofere turiștilor sprijină această abordare. Obiectivul aplicației Brașov Tourism App este de a dispersa turismul și beneficiile economice asociate în mod egal, inspirând turiștii să viziteze zone mai puțin cunoscute ale județului Brașov”, precizau oficialii județului în 2018, atunci când a fost lansată aplicația.

Citeste și:  Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale, comparativ cu populația majoritară unde ponderea urcă la 80%

Aplicația Brașov Tourism App este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore și targetează atât localnicii cât și turiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.