Brașovean reținut, după ce ar fi încălcat ordinul de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție au fost sesizați la data de 16 septembrie ac. de către o femeie, care semnala faptul că fostul său concubin o urmărește.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat verificări la adresa indicată și au stabilit că pe numele bărbatului, de 36 de ani, din municipiul Brașov, aceștia au emis anterior un ordin de protecție provizoriu, care, ulterior, a fost transformat de către Judecătoria Brașov în ordin de protecție în favoarea persoanei vătămate.

Una dintre măsurile stabilite în actul emis a fost încălcată de bărbat prin faptul că s-a apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana protejată.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

Astfel, în baza materialului probator, față de persoana bănuită de încălcarea ordinului de protecție polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov.

Cercetările urmează a fi continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.