Brașoveanul Dragoș Bercea, team managerul Echipei Naționale de Bucătari, participă la Olimpiada Culinară de la Stuttgart

Împreună cu echipa sa de bucătari, brașoveanul Dragoș Bercea va reprezenta România la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, care va avea loc între 2 și 7 februarie. Aceasta nu este doar o competiție, ci o adevărată celebrare a inovației și excelenței în lumea culinară, reunind cei mai talentați profesioniști din gastronomie din toate colțurile lumii.

Olimpiada Culinara este un amfiteatru al gustului și creativității, o arenă unde talentele și măiestria culinară sunt puse la încercare, în fața unui juriu de excepție și a unui public pasionat de artele culinare. Participarea la un astfel de eveniment nu doar că onorează, dar și plasează națiunea noastră pe harta culinară internațională.

Citeste și:  Brașovul capătă noi aripioare: Zboruri directe spre Madrid din această iarnă!

România a avut anterior reprezentări remarcabile, echipele noastre demonstrând constant pasiune, dedicare și un nivel inalt de profesionalism, lucruri care au consolidat prestigiul țării noastre în cadrul competiției.

Echipa Nationala de Bucatari este compusa din următorii distinși profesioniști:

  • Bercea Dragoș – Team Manager
  • Mocan Emanuel – Team Captain
  • Zancianu Marian, Vreme Alexandru, Bejenaru Vasilică Marinică, Murariu Alin – Chefi
  • Ștefan Alexandru, Flavian Dobre – Pastry Chefs
  • Nistor Daniel – Prim Ajutor
  • Necula Mihai Ciprian – Ajutori

Echipa Nationala de Bucatari Juniori îi include pe:

Cozma Bogdan – Team Manager

Dragomir Mihai – Team Captain

Antohi Paul Andrei, Țicușan Cristian Robert, Adam Filip, Bejenaru Matei – Chefi

Citeste și:  Cetățenii din străinătate vor putea vota prin corespondență la alegerile parlamentare și prezidențiale

Munteanu Dadiana – Pastry Chef

Borza Răzvan – Prim Ajutor

Miron Andrei, Toader David – Ajutori

Laurenţiu Mâță, Director în cadrul ANBCT și un expert recunoscut în domeniu, va supraveghea (management & administrativ ) participarea acestor două echipe, în calitate de Project Manager, domnul Mâță avand in palmares o participare la Olimpiada Culinara de la Stuttgart in anul 2020 unde a fost Team Manager al Echipei Nationale de Bucatari.

ANBCT are onoarea de a anunța că, pentru prima dată în istorie, participarea echipelor naționale la Olimpiada Culinară este susținută integral din resurse proprii, obținute prin intermediul parteneriatelor strategice pe care le-am construit. În acest context, dorim să exprimăm sincere mulțumiri Partenerilor noștri Principali, Selgros România și Unilever Food Solutions. Recunoașterea și suportul lor au subliniat importanța participării în proiecte de anvergură care promovează cu distincție reprezentarea României în competițiile culinare de prestigiu internațional.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

Sursa / Foto: anbct-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.