Brașovenii pot planifica deja city-break-uri de iarnă în 9 destinații, cu plecare directă din Ghimbav

Iubitorii de călătorii din Brașov au motive în plus să se bucure de sezonul rece. Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și-a îmbogățit oferta de zboruri directe, oferind brașovenilor nu mai puțin de 9 destinații atrăgătoare pentru city-break-uri în perioada rece.

O nouă capitală europeană se alătură destinațiilor din programul de iarnă

O noutate importantă este adăugarea capitalei Spaniei, Madrid, în rețeaua de zboruri a companiei Fly Lili. Începând cu 14 decembrie, brașovenii vor putea ajunge în inima Spaniei într-un zbor direct, cu o durată de doar patru ore. Biletele pot fi achiziționate la prețuri începând de la 140 de euro, iar cursele vor fi operate de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta.

Citeste și:  Începe cea de-a IX-a ediție Alpin Film Festival, la Brașov, Predeal și Râșnov

Conexiune directă la Istanbul începând cu 29 septembrie

O altă destinație care va fi deservită direct din Ghimbav este Istanbulul. Începând cu 29 septembrie, compania Fly Lili va opera zboruri spre acest oraș turc, de trei ori pe săptămână, miercurea, vinerea și duminica.

Alte destinații atractive în programul de iarnă

Pe lângă Madrid și Istanbul, brașovenii pot alege și alte destinații interesante pentru city-break-uri de iarnă, cum ar fi: Dortmund, Budapesta, Munchen, Stuttgart, Nurnberg, Roma sau Londra.

Și compania Wizz Air își menține prezența, oferind patru zboruri săptămânale spre Londra. În plus, în sezonul de iarnă, destinația Dortmund va fi operată de două ori pe săptămână, iar Budapesta va avea trei frecvențe pe săptămână.

Citeste și:  Transilvania Blues Festival aduce staruri internaționale la Brașov, în exclusivitate și pentru prima data în România @ 27-28 septembrie

Pentru mai multe informații și rezervări, puteți consulta site-urile web ale companiilor aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.