Brașovul a intrat în finala concursului ”Destinația Anului 2024”

Voturile pentru titlul de „Destinația Anului 2024” s-au încheiat, iar Brașovul se numără printre cele 12 orașe care au intrat în marea finală a competiției. Succesul Brașovului nu este singular, județul reușind să plaseze în finală și alte destinații turistice, demonstrând încă o dată potențialul turistic al zonei.

Pe parcursul următoarei etape, destinațiile finaliste vor fi evaluate de către un juriu specializat, publicul larg și prin intermediul cercetării Destinația Anului. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Destinația Anului 2024, programată pentru data de 21 mai la Ateneul Român.

Anul trecut, Brașovul a reușit o performanță remarcabilă, obținând locul întâi la categoria „Orașe care inspiră”, depășind orașe importante precum Iași și Timișoara. Această victorie a demonstrat atractivitatea deosebită a Brașovului ca destinație turistică, datorită frumuseții sale naturale, a bogatei istorii și a diversității de activități pe care le oferă vizitatorilor.

Citeste și:  Polițiștii de la transporturi verifică sute de trenuri și gări la nivel național: Amenzi de peste 70.000 de lei impuse

Branul și Predealul concurează la categoria „stațiuni turistice”, în timp ce comunele Vama Buzăului, Fundata și Sâmbăta de Sus se luptă pentru titlul de „sat de poveste”. De asemenea, Dino Parc Râșnov este finalist la categoria „distracție și aventură”, iar o serie de hoteluri, centre spa și pensiuni din județ concurează în diverse alte categorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.