Brașovul onorează Sărbătoarea Națională a Franței, în prezența doamnei Ambasador, Excelența Sa Laurence Auer

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Constantin Șerban a fost prezent, alături de prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, la evenimentul dedicat celebrării Zilei Naționale a Franței, la Brașov, în prezența Excelenței Sale, Doamna Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România.

Evenimentul a fost organizat de Agenția Consulară a Franței și Alianța Franceză Brașov, în avans, marți, 13 iulie 2021, la un restaurant brașovean și a reunit reprezentanţi ai autorităţilor locale din județul Brașov, membri ai comunităţii franceze din Braşov, principalii actori ai prezenţei franceze şi francofone din regiune, parteneri instituționali şi colaboratori apropiaţi.

Cu această ocazie, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov a transmis că județul Brașov și locuitorii lui au fost, sunt și vor rămâne întotdeauna francofoni – prieteni de nădejde ai Franței, promotori ai relațiilor bilaterale româno-franceze și admiratori ai culturii și civilizației franceze. De asemenea, prezența investitorilor francezi în economia județului Brașov este din ce în ce mai însemnată, atât în domeniul producției industriale, cât și în retail și în sistemul bancar, având o contribuţie marcantă la dezvoltarea economico-socială a judeţului nostru.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

De Ziua Naţională a Franţei, doresc să transmit calde felicitări şi urări de bine tuturor cetăţenilor francezi care trăiesc şi muncesc, atât în județul nostru, cât și în ţara noastră. Apreciez colaborarea fructuoasă şi prietenia care ne leagă de membrii comunităţii franceze din Braşov, precum şi implicarea investitorilor francezi care activează cu succes în mediul economic brașovean. Ne dorim să atragem cât mai mulți investitori francezi în județul Brașov, nu doar în industrie, ci și în turism, având în vedere că suntem primul județ turistic al României. La mulţi ani poporului francez de aici şi de pretutindeni!” a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Constantin Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.