Brașovul se conectează cu Budapesta prin Wizz Air! Zboruri directe din 18 iunie

Din 18 iunie 2024, WIZZ AIR va opera o nouă şi mult aşteptată destinaţie de pe Aeroportul Internaţional Braşov: Budapesta. Capitala Ungariei este cea de-a treia destinaţie asigurată de WIZZ AIR de la Braşov, după Londra şi Dortmund.

Vor fi trei zboruri săptămânale Budapesta (BUD) – Braşov (GHV) – Budapesta (BUD), programate în fiecare marţi, joi şi sâmbătă, după următorul următorul orar:

  • decolare din Budapesta (BUD) la ora locală 05:15 – aterizare la Braşov (GHV) la ora locală 07:30;
  • decolare din Braşov (GHV) la ora locală 08:05 – aterizare la Budapesta (BUD) la ora locală 08:15.

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației de mobil a companiei aeriene, cu tarife începând de la 79 RON. Așadar, călătorii din Brașov se pot bucura de zboruri către Budapesta de trei ori pe săptămână.

Citeste și:  Protest în Vama Veche împotriva gestionării procesului în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, care a dus la decesul a doi tineri
RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
București – Budapestazboruri zilnice17 iunie 2024129 RON
Brașov – Budapestamarți, joi, sâmbătă18 iunie 202479 RON

Budapesta, denumită adesea „Perla Dunării”, captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor și clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiție și modernitate. Călătorii se pot răsfăța în băile termale ale orașului, pot explora străzile sale fermecătoare și pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem bucuroși să anunțăm încă două rute din România către capitala Ungariei, Budapesta. Prin aceste adăugiri, ne reafirmăm angajamentul față de clienții noștri români, oferindu-le mai multe opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Wizz Air rămâne dedicată extinderii rețelei sale și furnizării unor opțiuni de călătorie convenabile, low-cost pentru pasagerii săi din România.”

Totodată, Wizz Air lansează o rută de la București către Salzburg în data de 1 aprilie, iar pe 20 iunie, o nouă rută spre Leipzig. Aceste noi zboruri subliniază și mai mult angajamentul Wizz Air de a oferi pasagerilor români o gamă extinsă de opțiuni de călătorie la prețuri accesibile.

Citeste și:  Programe speciale de Paşte, la TVR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.