Braşovul va deveni un nod important din punct de vedere al infrastructurii, spune Sorin Grindeanu

Județul Brașov va deveni un centru important al infrastructurii naționale, odată cu finalizarea proiectelor majore de drumuri și căi ferate care îl vor lega de celelalte regiuni ale țării. Afirmația a fost făcută de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în cadrul unei ședințe extraordinare de Guvern care a avut loc ieri la Brașov.

„Sunt investiți în derulare în acest moment. Fie că vorbim de cele patru loturi de la Sibiu spre Făgăraș, care trebuie să se continue, Făgăraș, Brașov și se continuă, fiindcă SF-ul este în execuție acum, fie că vorbim de A13. În săptămânile viitoare, vom avea un câștigător pentru elaborarea studiului de fezabilitate de la Brașov la Bacău. Fie că vorbim de Brașov-Ploiești. Dar n-aș trece foarte ușor și peste investițiile în calea ferată. Așa cum bine știți, avem în desfășurare modernizarea Brașov-Sighișoara, care trebuie să se continue până la Predeal și, bineînțeles, București”, a spus Sorin Grindeanu.

Citeste și:  Zoo Brașov marchează Ziua Internațională a Tigrului printr-o serie de activități educative

Sorin Grindeanu a subliniat importanța strategică a județului Brașov. Finalizarea proiectelor de infrastructură va facilita accesul la regiunile învecinate, va stimula comerțul și turismul și va crea noi oportunități de afaceri pentru locuitorii județului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.