Bucuroși că se întorc acasă la cei dragi, dar și triști că își lasă în urmă noii prieteni greci

Bucuroși că se întorc acasă la cei dragi, dar și triști că își lasă în urmă noii prieteni greci, pompierii din contingentul 2 au pornit spre țară după 19 zile de misiune.

Au ajuns pregătiți într-un moment dificil pentru Grecia, gata să înfrunte orice alături de omologii lor eleni. Din fericire, așa cum le-au spus și gazdele lor, salvatorii eleni, au adus noroc: nu au fost solicitați să intervină, iar în ultima zi, ploile, care în unele locuri nu mai căzuseră din februarie, au reușit să răcorească pământul arid.

Toți se bucură că și-au îndeplinit misiunea cu succes și că au avut ocazia să cunoască oameni deosebiți, cu care au legat prietenii care vor depăși cu siguranță granițele timpului.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

Până pe 15 septembrie, un alt contingent de pompieri români va rămâne în Grecia, sprijinind împreună cu pompierii eleni autoritățile și protejând comunitățile de pericolul incendiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.