Bursa locurilor de muncă de la Brașov: Succes în angajarea a peste 350 de persoane și implicarea elevilor în explorarea pieței muncii

Comisia de dialog social a analizat ieri rezultatele Bursei generale a locurilor de muncă, organizată recent de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brașov. Evenimentul a atras peste 85 de companii, care au pus la bătaie 1.191 de posturi vacante, acoperind o gamă largă de calificări și niveluri de studii.

Din totalul locurilor de muncă disponibile, 84 au fost destinate persoanelor cu studii superioare, iar 1.107 persoanelor cu studii medii. Bursa a atras un număr considerabil de participanți, 679 de persoane prezentându-se în căutarea unui loc de muncă. Dintre aceștia, 356 au fost selectați în vederea angajării, iar 110 au fost deja încadrați.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Evenimentul a avut și o componentă educațională, elevii de clasa a XII-a fiind invitați să descopere piața muncii și să interacționeze cu potențialii angajatori. De asemenea, instituții publice și organizații nonguvernamentale au fost prezente cu standuri informative, oferind o perspectivă completă asupra opțiunilor disponibile pentru tinerii care își încep cariera.

Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM Brașov se dovedește a fi un instrument eficient în facilitarea conexiunii dintre angajatori și căutătorii de joburi, contribuind la dinamizarea pieței muncii din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.