Cagliari nu îl vinde pe Nicolo Barella

Cagliari a refuzat oferta lui Manchester United pentru transferul mijlocaşului Nicolo Barella (21 de ani). Presa din Italia anunţă că englezii au înaintat o ofertă de 40 de milioane de euro, dar Cagliari solicită cu 20 de milioane de euro mai mult.

Propunerea lui United ar fi venit la sfârşitul săptămânii trecute. În vederea unui retur mai bun în Premier League, oamenii cu banii de la clubul englez vor să-i aducă lui Solskjaer mai mulţi fotbalişti, iar unul dintre cei vizaţi este tânărul de la Cagliari, pe urmele căruia se află mai multe forţe ale Europei. În acest sens, italienii vor să pornească o adevărată licitaţie pentru Barella. Solicită în schimbul mijlocaşului în jur de 60 de milioane de euro, anunţă Corriere dello Sport.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Pe urmele fotbalistului se mai află încă un club din Anglia, Chelsea, anunţă The Evening Standard. Sarii vrea un înlocuitor pentru Cesc Fabregas, care are şanse mari să părăsească echipa londoneză. Cea mai probabilă destinaţie a spaniolului va fi AS Monaco, acolo unde are posibilitatea să lucreze cu fostul său coleg de la Arsenal, Thierry Henry.

Barella este considerat unul dintre cei mai de perspectivă tineri din fotbalul italian. A început să se remarce de la 17 ani în echipa lui Cagliari, acumulând multă experienţă. În acest sezon a prins deja 22 de meciuri şi a reuşit două pase de gol. În total, a bifat 83 de prezențe în Serie A.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Transfermarkt îl cotează la 30 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.