CamperVan Fest, în luna august, la Râșnov

Iubitorii de campere, camioane de expediție și mașini de overland sunt așteptați, între 10 și 15 august 2023, la Râșnov, la CamperVan Fest, fiind primul festival zero energy pentru comunitatea de campere și mașini de overland din România.

În cadrul festivalului va fi disponibilă o paleta largă de cursuri și workshop-uri dedicate sustenabilității, sistemelor fotovoltaice și offgrid living, aspectelor legale ale construcției de campere DIY, cooking și multe altele. Că să nu mai pomenim de super goodie bags și premii de la parteneri și sponsori. De asemenea, pentru cei mici vor fi organizate cursuri de karate, orientare în natură, jocuri și concursuri zilnice.

Citeste și:  21 localități din 4 județe afectate de fenomenele hidrometeorologice

„Între 10 și 15 August, la Râșnov, ne strângem peste 400 de campere, camioane de expediție, overlanderi și rulote pentru 6 zile de workshop-uri, concerte, ture de ebike și activități pentru copii”, transmit organizatorii.

Ca și la prima ediție, locurile sunt limitate, așa că este recomandat să va înscrieti din timp. Participarea se face pe bază de înscriere, iar tarifele apar pe site-ul organizatorilor, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.