Campionatele Europene de Patinaj Artistic 2024. România este reprezentată de două sportive, dintre care una este Julia Sauter, sportiva Coronei Brașov

Astăzi încep Campionatele Europene de Patinaj Artistic. Competiția are loc între 10 și 14 ianuarie 2024 la Arena Žalgiris din Kaunas, Lituania. România este reprezentată de două sportive, dintre care una este Julia Sauter, sportiva Coronei Brașov.

Ea va intra în competiție mâine, cu programul scurt, iar sâmbătă va evolua în programul lung. Vă amintim faptul că Julia Sauter este cea care a reușit deschiderea unui al doilea loc pentru România prin evoluția sa excelentă de anul trecut de la Campionatele Europene.

Ca de obicei, și competiția din acest an va stabili cotele de înscriere pentru fiecare federație de patinaj la Campionatele Europene din 2025.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

12 thoughts on “Campionatele Europene de Patinaj Artistic 2024. România este reprezentată de două sportive, dintre care una este Julia Sauter, sportiva Coronei Brașov

    1. Pentru emisiuni deșănțate se găsesc bani, pt emisiuni decente nu avem bani. Se pare ca cei care au ajuns să conducă sunt cei care au fost și sunt repetenți la cultură.

  1. Cum să încurajăm tinerii și să -i atragem să facă sport, dacă televiziunea nu difuzează competițiile de patinaj artistic sau gimnastică artistică,sporturi care te cuceresc prin frumusețea și eleganta lor?Mare păcat!Și totodată rușine celor care ar trebui să promoveze și aceste sporturi,nu numai fotbalul!

  2. Nici nu am știut măcar de această competiție..de ce ??
    Vom fi privați și în viitor ??
    Mi se pare nedrept. Pentru toți cei care iubim patinajul, acest sport minunat,este foarte nedrept 😪

  3. Rușine TVR!
    Sunteți televiziunea noastră națională, subvenționată din taxele noastre, iar voi nu transmiteți o competiție europeană de o asemenea anvergură?
    Oare pt. ce va mai plătim?

  4. In Romania sportul se reduce la aia care bat mingea pe maidan si castiga milioane. Fotbal si Las Fierbinti sunt esenta „educatiei” romanesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.