Campionatul Național de Ciclism al României pentru copii, în acest weekend, la Zărnești

Campionatul Național de Ciclism al României pentru copii va avea loc în weekendul 20-21 iulie la Zărnești, Brașov. Competiția va reuni tineri cicliști cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, posesori ai licenței UCI valabile pentru 2024, care se vor întrece pe șosea în centrul orașului și pe drumul spre Plaiul Foii.

Sâmbătă, 20 iulie, va avea loc proba de contratimp individual, cu startul la ora 10:00. Distanțele parcurse vor varia între 500 de metri și 8,8 kilometri, în funcție de grupa de vârstă a concurenților.

Duminică, 21 iulie, va fi dedicată probei de fond. Cei mai mici cicliști vor porni la ora 10:00, iar categoriile mai mari vor lua startul la 12:40 (băieți) și 13:30 (fete). Distanțele din această probă vor fi cuprinse între 840 de metri și 22,4 kilometri.

Citeste și:  Preşedintele Klaus Iohannis îşi va încheia mandatul la termen şi nu intenţionează să demisioneze din funcţie

Festivitatea de premiere a campionilor va avea loc la ora 15:00 în centrul orașului Zărnești.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Ciclism și promite a fi un spectacol sportiv de excepție, oferind tinerilor cicliști șansa de a se confrunta și de a-și demonstra talentul în fața unui public numeros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.