Campionii români de la Jocurilor Olimpice, alături de antrenorii lor, celebrați în „Casa României la Paris”

Ieri seară, președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipa, a luat parte la un eveniment găzduit de Casa României la Paris, menit să celebreze performanțele extraordinare de până acum ale sportivilor români la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Alături de Excelența Sa, doamna Ioana Bivolaru, Ambasadorul României în Franța, și de echipa sa, s-au aflat reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român – președintele Mihai Covaliu și secretarul general George Boroi, membri ai delegației olimpice tricolore, jurnaliști.

Campionii Jocurilor Olimpice de la Paris – David Popovici, Andrei Sebastian Cornea și Marian Florin Enache – alături de antrenorii lor, Adrian Rădulescu și Cosmin Bogus, au făcut declarații pentru presă legate de semnificația medaliilor olimpice proaspăt adăugate palmaresului lor și despre planurile de viitor.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

La acest moment, cele patru medalii câștigate până acum de România ne clasează pe locul 13 în clasamentul pe națiuni la Jocurile Olimpice de la Paris, dar azi avem șansa de a crește bilanțul, în cele trei finale de la canotaj – dublu rame masculin, dublu rame feminin şi dublu vâsle feminin, categorie uşoară.

Casa României la Paris este un proiect comun al Ministerului Afacerilor Externe, prin Ambasada Româniee în Franța, și Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.