Campionul olimpic David Popovici a revenit în România

Campionul olimpic David Popovici a revenit în această ieri-amiază de la Paris, unde a câştigat o medalie de aur, în proba de 200 m liber, şi una de bronz, în proba de 100 m liber, devenind nu doar campion olimpic, ci și primul reprezentant al natației masculine românești care a câștigat două medalii olimpice.

Împreună cu echipa sa, în frunte cu antrenorul Adrian Rădulescu, şi alături de Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, David Popovici a susţinut o conferinţă de presă la Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă”.

“Vă mulţumesc! Mulţumesc tuturor românilor care m-au urmărit, celor care au crezut în mine. Nu ai cum să o faci fără o echipă extraordinar de bună şi dedicată. Acestea sunt medaliile. Sunt două bucăţi de metal foarte grele, dar pentru acestea unii dintre noi muncim o viaţă. E foarte important să îi susţineţi în continuare pe toţi cei care concurează la Jocuri şi felicitări celor care au obţinut încă nişte medalii pentru noi, pentru ţară”, a declarat David în fața celor prezenți.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.