Capturat în Brașov: Traficant de cocaină prins în flagrant de autorități

DIICOT a desfășurat operațiuni și percheziții în Brașov, soldate cu capturarea unui traficant de cocaină și reținerea a altor două persoane. Toate cele trei au fost plasate în arest preventiv, conform unui comunicat de presă emis de instituție.

Cele trei persoane sunt suspectate că au fost implicate în posesia și vânzarea de droguri periculoase precum cocaină și comprimate ecstasy în Brașov. Una dintre aceste persoane a fost capturată în flagrant imediat după ce a vândut 45 de grame de cocaină pentru 3.000 de lei. Individul își ascundea drogurile în haine.

Polițiștii au găsit și confiscat, în urma perchezițiilor la domiciliu, comprimate ecstasy, obiecte care purtau urme de substanțe și alte probe relevante. Într-un comunicat oficial se menționează că, la data de 2 aprilie 2024, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei suspecți. Ulterior, miercuri, un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a implicat și intervenția luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Citeste și:  Bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.