Castelul Bran își deschide porțile pentru „Noaptea Muzeelor”

Castelul Bran, una dintre cele mai populare atracții turistice din România, va participa la evenimentul anual „Noaptea Muzeelor”, oferind publicului acces gratuit sâmbătă, 18 mai 2024.

Vizitatorii vor putea explora castelul și se vor bucura de un tur nocturn special între orele 19:00 și 23:00, ultima intrare fiind permisă la ora 23:00. Castelul își va închide porțile la miezul nopții.

Ca în fiecare an, evenimentul va include un concert în sala de muzică a Reginei Maria, adăugând o notă culturală deosebită experienței vizitatorilor.

„Castelul Bran participă la acest demers cultural. Spun asta pentru că există la nivel național un protest al muzeelor și în consecință sunt câteva muzee notabile care au anunțat că nu vor participa anul acesta la eveniment. Venim cu turul nocturn, gratuit. Accesul se va face în regim de gratuitate pentru toți vizitatorii, începând cu ora 19:00 și terminând cu ora 23:00 când se va face ultima intrare. Castelul se va închide la miezul nopții. La fel ca în ultimii șase sau șapte ani, vom avea concertul din sala de muzică a Reginei Maria”, a declarat pentru Radio România Brașov, Alexandru Prișcu, director de marketing al Castelului Bran.

Citeste și:  Primăria Brașov a finalizat lucrările de consolidare a drumului spre Poiana Brașov

Intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.