Cât costă un sejur de Crăciun sau Revelion în zona Bran – Moieciu – Fundata

În zona Bran-Moieciu-Fundata, prețurile sunt mai mici în comparație cu Poiana Brașov, dar fără facilități precum piscină sau spa. Turiștii pot opta pentru plimbări cu sania sau căruța și se pot bucura de mese cu produse tradiționale locale.

„Crăciunul şi Revelionul aduc un grad de ocupare de aproape 100% la cabanele noastre. Turiştii au rezervat vacanţele de iarnă încă din primăvară. Se vor putea bucura de plimbări cu sania trasă de cai, alte activităţi outdoor la centrul de agrement din zonă şi vor completa distracţia cu bucate tradiţionale gătite şi servite de noi la poalele Bucegilor. Preţul pentru un sejur de Crăciun este de 500 euro de persoană, iar de Revelion depăşeşte uşor 700 de euro”, a spus Severina Puiu, administrator al unei cabane din zonă, citată de B1Tv.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

În Poiana Brașov, gradul de ocupare pentru Crăciun și Revelion este aproape de 100%, chiar dacă prețurile sunt piperate. Pentru o experiență completă, e nevoie de echipament de schi și cartelă pentru transportul pe cablu. Cât costă un revelion în Poiana Brașov? Citește aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.