Cele mai așteptate concerte ale anului 2024, află care sunt cei mai anticipați artiști în România

Anul viitor, românii au toate motivele să rămână în țară, deoarece se preconizează să aibă loc câteva concerte cu adevărat spectaculoase. Artiști cu recunoaștere internațională vor urca pe scenele din București și alte orașe importante.

Concertele din 2024 în România promit un an muzical captivant, aducând pe scenele din țară artiști consacrați precum Ed Sheeran, Coldplay, Umberto Tozzi, Lara Fabian și Megadeth.

Spectacolul începe în forță cu o prestație remarcabilă a orchestrei Lords of The Sound pe 6 ianuarie, urmată de două concerte ale lui Nikos Vertis în februarie. În aceeași lună, trupa Alphaville va încânta publicul cu hit-uri precum Big in Japan, Forever Young, Dance With Me sau Sounds Like a Melody. Cargo va susține un show de excepție pe 4 martie alături de orchestra și corul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Citeste și:  Trei persoane rănite după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe A1; trafic deviat pe DN7

Aprilie aduce în România un moment deosebit cu concertul Laurei Fabian, iar Andra continuă seria de evenimente la Sala Palatului în aceeași lună, acompaniată de orchestra Fraților Advahov. Primăvara se încheie cu un spectacol unic al trupei Lord of the Dance în mai.

Pe 29 mai, publicul are șansa să îl vadă în premieră pe artistul italian Umberto Tozzi, parte a turneului Gloria Forever Il our. Iunie se anunță a fi luna rock-ului, cu concertul lui Bruce Dickenson pe 3 iunie și apoi prezența trupei Megadeth la Romexpo în cadrul Metlhead Meeting între 17 și 20 iulie.

Momentul culminant al anului este așteptatul concert Coldplay, care va avea loc pe Arena Națională pe 12 și 13 iunie, în cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour. Iar Ed Sheeran completează lista, revenind în România pe 24 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.