Celine Dion, indignată de difuzarea neautorizată a piesei sale „My Heart Will Go On” în timpul unui miting al lui Donald Trump: „Şi serios, chiar acest cântec?”

Coloana sonoră emblematică din filmul Titanic, recompensată cu premiul Oscar în 1997, a fost difuzată în timpul unui eveniment electoral în Montana. Echipa celebrei cântăreţe Celine Dion l-a criticat pe Donald Trump pentru că a folosit hitului ei „My Heart Will Go On”.

Echipa managerială a emis sâmbătă seara o declaraţie în numele cântăreţei şi al casei sale de discuri, afirmând ca utilizarea melodiei nu a fost autorizată „în niciun fel”.

„Echipa de management a lui Celine Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă astăzi (sâmbătă) de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi a imaginii lui Celine Dion interpretând ‘My Heart Will Go On’ la un miting de campanie a lui Donald Trump/JD Vance în Montana”, potrivit comunicatului.

„Această utilizare nu este autorizată în niciun fel, iar Celine Dion nu susţine această utilizare sau orice utilizare similară”, mai este precizat în text.

Cu câteva zile înainte, muzicianul francez Woodkid ceruse Universal să intervină pentru a împiedica utilizarea piesei Run Boy Run, „imnul său LGBT+”, de către candidatul republican la preşedinţia americană. Pe de altă parte, cântăreaţa americană Beyonce a autorizat-o pe candidata democrată Kamala Harris să utilizeze piesa sa „Freedom”, lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale, notează G4media.ro.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.