Ceremonie militară și religioasă în Piața Unirii

Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov organizează vineri, 10 mai 2024, o ceremonie militară și religioasă prilejuită de sărbătorirea Zilei Victoriei în Europa (8 mai), Zilei Europei/Zilei Uniunii Europene (9 mai) și Zilei Independenței Naționale a României (10 mai).

Ceremonia se va desfășura în Piața Unirii din municipiul Brașov, cu începere de la orele 10:00.

La eveniment vor participa prefectul județului Brașov, președintele Consiliului Județean, primarul municipiului Brașov, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, veterani de război, cadre militare în rezervă și în retragere, urmași ai personalului armatei decedat în acțiuni militari, public.

Ceremonia va debuta cu întâmpinarea persoanei oficiale – prefectul județului, urmată de salutul drapelului de luptă, intonarea imnului național al României și oficierea serviciului religios, după care prefectul județului și comandantul Garnizoanei Brașov vor susține alocuțiuni referitoare la însemnătatea evenimentului. Se vor depune coroane și jerbe de flori, iar în încheiere va avea loc defilarea detașamentului de militari.

Citeste și:  Polițiștii de la transporturi verifică sute de trenuri și gări la nivel național: Amenzi de peste 70.000 de lei impuse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.