Cetatea Făgăraș sărbătorește Ziua Universală a Iei cu paradă și concert Damian Drăghici

Cetatea Făgăraș se pregătește să găzduiască un eveniment special în data de 24 iunie, cu ocazia Zilei Universale a Iei, care coincide anul acesta cu a doua zi de Rusalii și sărbătoarea de Sânziene.

Evenimentul va avea loc pe podul rabatabil al cetății, o caracteristică unică în România, unde fete și femei vor prezenta ii tradiționale din întreaga Țară a Făgărașului. Parada iilor va fi urmată de un concert susținut de Damian Draghici în curtea interioară a cetății, care va încânta publicul cu meditații lăutărești.

O altă atracție a evenimentului o reprezintă prezența câștigătoarelor concursului „Mândră-i Țara Oltului”, care vor purta costume autentice și găteală de cap specifice zonei.

Citeste și:  Paşi importanţi realizaţi pentru implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) la nivelul judeţului Braşov

Organizatorii invită pe toți cei care doresc să-și prezinte iile autentice la parada din 24 iunie să contacteze numărul de telefon 0268211929, de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.