Cluj-Napoca se pregătește pentru o nouă ediție a evenimentului „Pune mâna pe chitară – FOLK & more!”

Cluj-Napoca va găzdui în weekendul 6-7 iulie 2024 o nouă ediție a evenimentului „Pune mâna pe chitară – FOLK & more!”, un eveniment dedicat iubitorilor de chitară și muzică folk. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii și se anunță a fi o sărbătoare a muzicii, a prieteniei și a pasiunii pentru chitară.

„Pune mâna pe chitară” este un proiect inițiat în 2015 de Asociația Culturală PLAY, o organizație înființată de părinți din Sibiu cu scopul de a promova educația muzicală și de a descoperi și dezvolta talentele copiilor. De-a lungul anilor, proiectul a crescut și s-a extins, devenind un eveniment de referință pentru comunitatea iubitorilor de chitară din România.

𝗜𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶 𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶 𝗶𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗮𝗹𝗶: bit.ly/înscrieriCHITARIST_PMCCLUJ2024

Citeste și:  Peste 5.000 de jucarii contrafacute descoperite la vamă

𝗜𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶 𝗴𝗿𝘂𝗽 𝗱𝗲 𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶: bit.ly/înscrieriGRUPURIchitariști_PMCCLUJ2024

Ediția din acest an promite să fie una specială, cu o atmosferă plină de energie și bucurie. Participanții vor avea ocazia să cânte împreună cu alți pasionați de chitară, să învețe lucruri noi și să se distreze pe ritmuri folk. Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să participe, indiferent de vârstă sau nivel de experiență.

Organizatorii invită publicul să se alăture acestei sărbători a muzicii și să descopere magia chitarei într-un cadru prietenos și relaxat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.