Compania Fly Lili a anunţat primele destinaţii pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

În cadrul unei conferinţe de consultare a mediului de afaceri, organizată luni, 15 aprilie, la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, cu participarea preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea, a primarului Oraşului Ghimbav, Ionel Fliundra, a preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, Silviu Costea, şi a conducerii Regiei Autonome „AIBG” reprezentate prin directorul general Constantin Albu şi preşedintele Consiliului de Administraţie Daniel Micu, Cătălin Cotruț, directorul general al companiei Fly Lili, a anunţat destinaţiile pe care aceasta le va asigura începând cu data de 15 iunie 2024.

Este vorba despre: München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul.

Din luna iulie, pe lângă acestea ar urma să fie iniţiate zboruri spre şi dinspre Milano și Barcelona, în timp ce spre sfârșitul anului 2024 s-ar adăuga destinații spre Franța și Israel.

Citeste și:  Sfânta Lumină va fi adusă din nou în România

Frecvența de operare pe care Fly Lili o propune este de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare destinație.

„Suntem extrem de încântați că putem conta pe o consistentă prezenţă a operatorului Fly Lili pe Aeroportul Internaţional Braşov. Le-am transmis oficialilor din conducerea companiei că lucrăm asiduu la dezvoltarea documentațiilor tehnice necesare pentru extinderea capacității noastre aeroportuare, astfel încât să răspundem cererii crescânde de călătorii și să deservim un număr mai mare de destinații. În plus, am stabilit un program continuu de mentenanță pentru aeronave şi împreună cu ROMATSA asigurăm operarea zborurilor în conformitate cu orarul solicitat de operatorii aerieni. Ne dorim ca Aeroportul Braşov să devină pe zi ce trece o opțiune de top pentru călătorii, asigurând servicii de înaltă calitate și conexiuni convenabile către destinații din întreaga lume”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.