Companie românească anunță măsuri ambițioase: Salarii aliniate la standardele Vestului European și tichete de 40 de lei

Chimcomplex, principalul combinat chimic din România, cu două facilități industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea, planifică să crească toate salariile cu 10% în luna februarie și să ofere tichete de masă în valoare de 40 de lei.

Din luna ianuarie, Chimcomplex a comunicat că va implementa majorări salariale pentru întregul personal și va crește valoarea tichetelor de masă de la 35 la 40 de lei.

„Adaptat la politici fiscale actuale, acesta depășește așteptările din industrie, aducând cele mai mari creșteri salariale din România. Noul contract colectiv de muncă a fost negociat cu 6 luni mai devreme de data expirării celui actual pentru a veni în sprijinul salariaților ale căror venituri au fost impactate de creșterile prețurilor din întreaga economie”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Citeste și:  Regim special de plată a TVA pentru microîntreprinderi din 2025. Se aplică pragul european al cifrei de afaceri

În plus, angajații vor avea acces la un abonament medical privat, ce include peste 300 de analize de laborator, consultații la medici generaliști și specialiști, precum și servicii de imagistică medicală (ecografii, RMN, CT), toate disponibile gratuit în cadrul unui plafon anual de 5.000 de lei per salariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.