Competiția nebunilor la Harghita-Băi: Pârtii învăluite în aventură și invenții neconvenționale

După o absență de patru ani, pe 16 martie, Olimpiada Nebunilor revine pe pârtia de schi Csipike din Harghita-Băi, conform anunțului făcut de Ziarul de Harghita.

Evenimentul va avea loc pe pârtia Csipike.

„Dorim să susținem în mod constant evenimente care fac Harghita-Băi mai atractivă pentru cei dornici de sport și relaxare” – a declarat primarul Korodi Attila.

Primarul a subliniat că s-a conturat deja o tradiție pentru cursele de accelerare auto, iar stațiunea găzduiește și întâlniri moto, iar acum intenționează să reînvie tradiția distractivă de a încheia sezonul de iarnă. Potrivit informațiilor furnizate de Tófalvi Éva, consilier local implicat în organizare, evenimentul va debuta cu aprinderea flăcării olimpice și va fi animat de dansul ursului, schiatul în costume de baie și schiatul retro, începând de la ora 10:30. Coborârea amuzantă a vehiculelor „nebune” va începe la ora 12:00.

Citeste și:  Acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigarete

Szép Zoltán, un membru al echipei de organizare, a subliniat că sunt conștienți că, din cauza timpului scurt, vor avea mai puține vehicule „nebune” pregătite decât în anii precedenți. Până în prezent, patru echipe s-au înscris, dar înscrierile vor fi acceptate și în ziua evenimentului pentru oricare dintre probele sportive. Conform organizatorilor, participanții la eveniment pot accesa stațiunea turistică până când se ocupă toate locurile de parcare desemnate. După aceea, parcarea va fi asigurată la Pasul Tolvajos, de unde participanții vor fi transportați cu autobuzele.

sursa foto: g4media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.