Concert unic la Filarmonica Brașov, pe 9 aprilie: „Poeți vechi și noi”

Marți, 9 aprilie, brașovenii sunt invitați la un concert unic, intitulat „Poeți vechi și noi”. Acesta va fi susținut de către artiști valoroși ai Filarmonicii Brașov, alături de invitatul acestora, actorul Sebastian Lupu de la Teatrul de Stat „Regina Maria” din Oradea.

Violonistul Florin Ionescu-Galați va concerta alături de Nicolae Pop la contrabas și Ana-Maria Negrea la pian, distribuția fiind completată de către Cvartetul Gaudeamus format din Lucia Neagoe – vioara I, Raluca Irimia – vioara a II-a, Leona Varvarichi – violă și Ștefan Neagoe – violoncel.

Programul este alcătuit din lucrările baroce: „Arie pe coarda Sol” de Johann Sebastian Bach, „Sonata pentru vioară în re minor, op. 5” de Arcangelo Corelli, „Le trille du diable” de Giuseppe Tartini, lucrările celor doi mari clasici -„Divertisment nr. 1 în Re major” de Wolfgang Amadeus Mozart și „Cvartetul op. 3 nr. 5” de Joseph Haydn, și se încheie cu o lucrare religioasă din perioada Romantismului: „Ave Maria, D 839” de Franz Schubert.

Citeste și:  Țigările electronice de unică folosință, o bombă cu ceas pentru sănătate, avertizează InfoCons

Biletele pentru acest eveniment din cadrul FIMC se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov (unde puteți găsi și bilete cu reduceri pentru pensionari, elevi și studenți) sau online aici.

Activitățile Filarmonicii Brașov sunt susținute de către Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.