Concertul lui Fred Sunwalk programat în Brașov a fost amânat! Artistul s-a molipsit cu Febra Dengue

Asociația Transilvania Arts & Events anunță reprogramarea din motive obiective, a concertului Fred Sunwalk din data de 23 martie 2024, care ar fi urmat să aibă loc la Clubul Rockstadt din Brașov.

„Fred Sunwalk nu mai poate veni fiind bolnav cu febra dengue care în momentul de față face ravagii în Brazilia. Ne pare rău ca trebuie să amânăm evenimentul, costul biletelor va fi rambursat automat de către iabilet.ro. În cazul în care întâmpinați dificultăți cu recuperarea costului biletelor, vă rugăm să ne contactați pe Facebook, WhatsApp sau mail (info@transilvaniablues.ro). Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Concertul va fi reprogramat pentru luna noiembrie 2024.

Citeste și:  Ministrul Bogdan Ivan: "Pregătim 2000 de companii româneşti pentru tranziţia digitală"

Despre Febra Dengue

Febra Dengue este o boală cauzată de unul din cele patru serotipuri de virusuri dengue (DENV-1,-2,-3 si -4), care sunt transmise de ţânţarii Aedes, în special de Aedes aegypti. Virusul dengue face parte din familia Flaviviridae, genul Flavivirus. Infectarea cu un serotip DENV conferă imunitate pe termen lung pentru acel serotip, dar nu şi pentru celelalte trei.

Această afecţiune este caracteristică zonelor tropicale si subtropicale ale lumii. În prezent, nu există nici un vaccin împotriva acestui virus, pentru moment, măsurile care se pot lua pentru a împiedica contractarea acestei boli constau în protecția individuală față de înțepăturile de țânțari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.