Concertul organistului Paul Cristian a fost mutat vineri, pe 8 septembrie | Biserica Neagră

Comunitatea Bisericii Negre anunță că următorul concert de orgă din cadrul festivalului Organ Nights, interpretat de artistul Paul Cristian, inițial programat pentru data de 9 septembrie, ora 18.00, va avea loc în data de 8 septembrie, ora 18.00.

Concertele Organ Nights la Biserica Neagră au loc, în mod obișnuit, în fiecare sâmbătă în perioada 27 mai – 21 octombrie, de la ora 18.00, cu o durată de aproximativ 60 de minute. Concertul lui Paul Cristian a trebuit să fie devansat cu o zi pentru a se evita o suprapunere cu un eveniment care va avea loc în Piața Sfatului.

Programul festivalului poate fi consultat pe website-ul Bisericii Negre (https://bisericaneagra.ro/concerte-orga/), pe website-ul INSPIRATIO (https://inspiratio.ro/concerte/) sau pe paginile de Facebook şi Instagram ale Bisericii Negre.

Citeste și:  Nouă din zece angajatori au în plan să facă angajări până la finalul anului

Costul unui bilet este de 25 de lei, copiii sub 18 ani beneficiind de gratuitate. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete aflată în incinta magazinului INSPIRATIO Gift Studio, situat la adresa Curtea Johannes Honterus nr. 8, sau online de pe www.booktes.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.