Concursul de fotografii „BiblioBicicleta” 2024, la Biblioteca Județeană George Barițiu din Brașov

Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov vă invită să participaţi la concursul de fotografii „BiblioBicicleta”, concurs cu premii, ce se va desfăşura între 21 iunie – 19 iulie 2024.

Tema din anul 2024 este „Cu bicicleta şi cartea în vacanţă”. Imaginile trebuie să surprindă în acelaşi cadru o carte/cărţi, precum şi bicicleta/bicicletele, şi trebuie să fie însoţite de un text de maximum o sută de cuvinte în care fotograful detaliază ce înseamnă cartea respectivă şi bicicleta pentru el. Concursul se adresează tinerilor de nivel liceal şi adulţilor pasionaţi de lectură şi ciclism, din judeţul Braşov.

🚩 Premiile acordate sunt următoarele:

Premiul I – 600 lei sumă net;

Premiul II – 500 lei sumă net

Premiul III – 400 lei sumă net;

Trei menţiuni speciale în valoare de câte 100 lei fiecare.

🚩 Ce trebuie să faceţi

Citeste și:  7 persoane aflate în situații critice salvate de pompieri în ultimele 24 de ore

▪ Surprindeţi într-o imagine cartea preferată citită în vacanţă şi bicicleta, spuneţi ce înseamnă ele pentru voi şi trimiteţi fotografia online prin WeTransfer la biblgb@rdsmail.ro, subiect „Concurs BiblioBicicletaֲ, până la data de 19 iulie 2024 inclusiv, ora 23:59.

▪ Foarte important: Aşteptaţi confirmarea primirii şi descărcării din partea bibliotecii. Dacă nu primiţi confirmare, semnalaţi situaţia şi întrebaţi de primire la e-mailul ruxandramoasanazare@yahoo.com

▪ Fotografiile trebuie să fie clare, de bună calitate, să respecte tema concursului (incluzând cele două elemente, cartea şi bicicleta, în aceeaşi imagine) şi condiţiile tehnice.

▪ Fiecare participant poate trimite maximum o fotografie.

▪ Participanţii vor comunica numele complet, adresa de e-mail şi un număr de telefon şi vor completa Formularul de înscriere completat – Anexa 1, Declarația pe proprie răspundere – Anexa 2 şi Declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal semnate de titular/părinte/tutore legal (pentru cei sub 18 ani), scanate şi atașate e-mail-ului de înscriere – Anexa 3 care se află în continuarea regulamentului.

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie

▪ Este interzisă trimiterea de imagini pentru care participanţii la concurs nu au drept de autor şi proprietate, neaparţinându-le.

🚩 Specificaţii tehnice

▪ Dimensiunea minimă a imaginii 3,5 MB, maximă 5MB.

▪ Rezoluţie: minim 3000 px pe latura mare, latura mică să fie proporţională.

▪ Fotografiile trebuie să fie la rezoluţie de print, calitate 300 dpi.

▪ Formatul de fişier: jpg. Fotografiile pot fi color sau alb-negru.

▪ Prelucrarea pozelor se acceptă la nivel de corecţii de bază (contrast, levels, unsharp, wb. etc.) cu condiţia să nu se îndepărteze mult de aspectul de bază.

▪ Intervenţiile creative asupra fotografiilor, de tip colaje, se acceptă, atâta timp cât se respectă tematica concursului.

▪ Pe fotografii nu se vor aplica însemne ce indică proprietatea (©, watermark), nici rame sau alte efecte vizuale/filtre care modifică aspectul natural al imaginii.

Citeste și:  Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din acest sezon pornesc de la 30 de euro

🚩 Calendar:

– Lansarea concursului: 21 iunie 2024

– Perioada de realizare și înscriere a fotografiilor în concurs: 21 iunie – 19 iulie 2024

– Jurizare: 22-24 iulie 2024

– Anunțarea câștigătorilor: 25 iulie 2024

– Confirmarea acceptării premiului: 25 iulie 2024

– Anunțarea oficială a câștigătorilor pe site-ul bibliotecii: 26 iulie 2024

– Difuzarea fotografiilor: 26 iulie 2024

Regulamentul integral, anexele şi detalii suplimentare găsiţi pe site-ul bibliotecii, aici: https://www.bjbv.ro/concurs-de-fotografie…/

Dacă eşti pasionat de ciclism şi de citit, eşti din judeţul Braşov şi te bucuri de vacanţă, participă la concursul de fotografii BiblioBicicleta 2024! Fotografia ta poate câştiga un premiu la concursul organizat de biblioteca ta. Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov te aşteaptă cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.