Conferința „Comunitățile montane între tradiție și protecție”, mâine, la Aula Universității Transilvania

In cadrul ediției 2023 a ALPIN FILM FESTIVAL, va avea loc și Conferința „Comunitățile montane între tradiție și protecție”, mâine – 7 septembrie, începând cu ora 16.00, la Aula Universității Transilvania din Brașov. Conferința îi va avea invitați pe Mihaela Poll (manager Parcul Național Munții Rodnei), Ciprian Dumitru Muscă (președinte Asociația Forestierilor din România) și Alin Moș (manager Parcul Natural Apuseni).

Va fi prezentat si programul Roadele Muntilor, ințiat de FUNDATIA CONSERVATION CARPATHIA

„Vom dezbate această temă alături de manageri ai parcurilor naționale din România si Franța si nu vom ocoli cele mai interesante și delicate aspecte. Cât protejăm din parcuri? Ce înseamnă dezvoltare durabilă în arii protejate? Care sunt beneficiile unei comunități care trăiește în apropierea unui parc național? Aducem răspunsurile pe 7 septembrie, de la ora 16.00, în Aula Universității Transilvania din Brașov. Conferința e organizată cu sprijinul partenerilor noștri de la ForestMania.ro”, transmit organizatorii.

Citeste și:  ANUNȚ PUBLIC - SC BIO AGROKTIMA SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obtinere a autorizaţiei integrate de mediu, în Comuna Crizbav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.