Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe autostrada A1

Consulul Ungariei la Bucureşti a murit astăzi ntr-un accident petrecut pe autostrada A1, în apropiere de Lugoj! Maşina pe care o conducea a fost spulberată de un TIR scăpat de sub control. Imaginile de la fața locului au un puternic impact emoțional.

Camionul încărcat cu buşteni mergea spre Lugoj când unul dintre pneuri a explodat, potrivit poliţiştilor. Din acel moment nu a mai putut fi controlat şi a facut prăpăd. A rupt balustrada din mijlocul autostrăzii şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat violent în maşina de corp diplomatic a Ambasadei Ungariei. La volan se afla Consulul Ungariei, care a murit pe loc. A fost nevoie de echipajele de la ISU să îi scoată trupul dintre fiare. Camionul a lovit apoi alte două maşini şi a ajuns în şanţ, potrivit Știrilor PROTV.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

„La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Circulaţia pe autostradă a fost întreruptă câteva ore, din cauza accidentului. După tragedie, poliţiştii au început cercetările pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.