Copil atacat de un câine la Făgaraș

Un copil, în vârstă de 12 ani, din Făgăraș, a ajuns la spital miercuri, după ce a fost mușcat de un câine.

Potrivit polițiștilor, minorul a vrut să se joace cu animalul, care era ținut în lesă de stăpân, însă câinele s-a năpustit asupra lui.

„Polițiștii au constatat faptul că un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Făgăraș, în timp ce se afla în fața blocului, a fost mușcat de coapsa piciorului stâng de un câine, rasa Labrador Retriever. Acesta era ținut într-o lesă retractabilă de către proprietarul său, iar minorul a dorit să se joace cu patrupedul, moment în care câinele s-a năpustit asupra sa. Câinele este înregistrat, are carnet de sănătate și are efectuate toate vaccinurile”, a precizat reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Copilul a fost transportat la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Pe numele stăpânului, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, conform O.U.G. nr. 55/2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.