Corona Brașov, campioană națională la handbal junioare 2, după un turneu perfect

Bistrița a găzduit turneul final al campionatului național de handbal junioare 2, iar echipa Corona Brașov, antrenată de Mihaela Adam, a dominat competiția, câștigând titlul de campioană.

Finala a adus față în față echipele Corona Brașov și Gloria Bistrița, într-un meci care a început echilibrat. Brașovencele au preluat însă controlul jocului în finalul primei reprize și au continuat să domine autoritar actul secund, impunându-se cu scorul de 44-32.

Brașovencele au dominat întreg turneul și s-au impus clar în fiecare meci, la cel puțin 10 goluri diferență. În finală, Antonia Mosor a fost cea mai bună marcatoare a echipei, cu 12 goluri din 12 aruncări, urmată de Ana Maria Șerban, cu 9 goluri.

Citeste și:  Transilvania Blues Festival aduce staruri internaționale la Brașov, în exclusivitate și pentru prima data în România @ 27-28 septembrie

Pe parcursul competiției, Corona Brașov a învins pe rând CSM București (38-26), Rapid București (48-25) și Olimpia Satu Mare (45-18) în faza grupelor, iar în semifinale a trecut de ACS Transilvania Brașov cu scorul de 47-30.

Podiumul a fost completat de cealaltă echipă din Brașov, ACS Transilvania, care a câștigat finala mică împotriva CSM București cu scorul de 33-32.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.