Corona Brașov, învinsă la limită de CSM București

Într-o confruntare din 16-imilie Cupei României la handbal feminin, ASC Corona 2010 Brașov a fost învinsă, în această seară, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași”, de campioana României, CSM București, scor 24-28, la pauză 12-15.

Susținute de o sală arhiplină, brașovencele antrenate de Ion Crăciun au început entuziasmant meciul și au condus cu 3-2, în minutul 7. Cu Sorina Târcă într-o formă de excepție, Corona a menținut echilibrul și a luptat de la egal la egal cu fosta campioană a Europei (scor 6-6, min. 16). Oaspetele au intrat cu un avans de trei puncte la cabine, iar repriza secundă le-a aparținut în totalitate. S-au distanțat chiar la șapte goluri în minutul 42, scor 15-22. Deși în minutul 54, CSM București a avut cel mai consistent avantaj al partidei, 27-19, brașovencele au evoluat mai curajos în ultimele minute și au redus diferența, până la final, la doar patru lungimi, scor 24-28. Jucătoarea meciului și cea mai bună marcatoare a Brașovului a fost Sorina Târcă – 12 goluri. De la oaspete s-a remarcat Constantinescu – 7 goluri.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.