Corona Brașov strălucește la Cupa României la Natație: Medalii de aur, argint și bronz și un record național

Sportivii de la Corona Brașov au obținut rezultate remarcabile la Cupa României la Natație, desfășurată la Târgu Mureș. Performanțele lor au adus clubului un total de 9 medalii și un record național, demonstrând încă o dată talentul și tenacitatea înotătorilor brașoveni.

Denis Volontir a cucerit 4 medalii: aur la seniori și tineret în proba de 50 m bras, unde a doborât și recordul național la categoria de vârstă 17-18 ani, argint la seniori în 100 m bras și argint la tineret în 50 m fluture. De asemenea, Denis a obținut și Cupa pentru Locul 3 la general tineret.

Alex Jeler a demonstrat și el talentul său, câștigând medalia de argint la juniori în proba de 50 m liber.

Citeste și:  Basmele românești corelate cu cele africane într-un nou proiect cultural-educativ la Brașov

Alexandra Maticiuc a ocupat locul 4 la seniori în proba de 50 m bras, demonstrând o evoluție ascendentă.

Barabas Andras a terminat pe locul 4 la seniori în proba de 200 m bras, completând tabloul de performanțe remarcabile ale echipei.

Rares Moian Dușa a obținut locul 4 la tineret în proba de 200 m fluture, în timp ce Tudor Bartiș a ocupat locul 4 la juniori în proba de 50 m fluture.

Aceste rezultate excepționale demonstrează dedicarea și efortul depus de sportivii de la Corona Brașov, sub îndrumarea antrenorilor experimentați. Clubul continuă să investească în creșterea talentelor tinere, asigurându-le condiții optime de pregătire și contribuind la succesul natației românești pe plan internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.