Costel aduce râsul la Brașov, cu un „Material în lucru”, la Centrul Cultural Reduta

Comediantul Costel, cunoscut pentru umorul său spontan și aparițiile în teatru și film, vine la Brașov joi, 20 iunie, la Centrul Cultural Reduta. Spectacolul său de stand-up comedy, „Material în lucru”, promite să fie o seară plină de râsete cu cel mai nou material al artistului.

Costel Unul dintre cei mai populari comedianți români, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99, cât și în piese de teatru și filme, precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”, la Pro TV în seria “Ai Noștri” si ”Triplu sec”. Face improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy.

Biletele pot fi achiziționate pe iabilet.ro. Nu ratați ocazia de a-l vedea pe unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți români!

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.