Creștere semnificativă a rezervărilor pentru vacanțele la malul mării în 2024

Litoralul românesc se bucură de un interes crescut din partea turiștilor pentru vara anului 2024, conform datelor centralizate de o companie de turism. Rezervările făcute în perioada octombrie 2023 – martie 2024 indică o creștere de 27% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Stațiuni preferate și prețuri medii

Eforie Nord, Mamaia și Neptun-Olimp sunt stațiunile care se bucură de cel mai mare interes din partea turiștilor români. Un sejur mediu la malul mării costă în jur de 3.200 lei, preț care include cazarea și masa.

Prelungirea programului „Înscrieri timpurii”

Pentru a veni în întâmpinarea turiștilor care doresc să își rezerve din timp vacanța, programul de reduceri „Înscrieri timpurii” va fi prelungit în luna aprilie. Astfel, cei care își planifică din timp concediul pot beneficia de reduceri substanțiale la prețul sejurului.

Citeste și:  9.000 de arbori și arbuști, din 14 specii, formează începând de sâmbăta aceasta, prima pădure urbană din orașul Victoria

Creșterea rezervărilor pentru litoralul românesc este o veste bună pentru industria turismului din țară. Se preconizează un sezon estival 2024 cu un număr mare de turiști, atât români, cât și străini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.