Cristian Cioacă, eliberat condiționat din închisoare

Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat din închisoare, decizia Tribunalului Argeș fiind una definitivă. Fostul polițist a fost condamnat în iunie 2014 pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Aceasta a fost dată dispărută în anul 2007.

Marți, Tribunalul Argeș a admis eliberarea condționată a lui Cioacă, potrivit soluției pronunțate de magistrați. Fostul polițist a fost eliberat după 9 ani, în contextul în care condamnarea sa definitivă era de 15 ani de închisoare.

„Admite contestaţia formulată (…) împotriva sentinţei penale nr. 1337/19.07.2023, pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 8362/280/2023, desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând (…): Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni şi dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.C.C. de sub puterea mandatului nr. 1631/2016 emis de Judecătoria Piteşti în baza sentinţei penale nr. 1373/2016, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze”, se arată în decizia judecătorilor.

Citeste și:  S-a stabilit data oficială pentru Black Friday 2024 în România

Cristian Cioacă nu a recunoscut niciodată că și-a omorât soția, iar trupul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit niciodată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.