Cristian Cioacă rămâne la închisoare! Judecătorii nu au aprobat cererea de eliberare condiționată

Cristian Cioacă rămâne după gratii. Propunerea de eliberare condiționată a fost respinsă ca neîntemeiată de către magistrați. Totodată, magistrații i-au fixant un nou termen la care cererea poate fi reînnoită, și anume 10 noiembrie 2023. Cristian Cioacă poate contesta decizia în termen de trei zile. 

Vă reamintim că fostul polițișt Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare cu executare în cazul Elodiei Ghinescu, fiind găsit vinovat pentru moartea avocatei. Pe 19 iunie 2014, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat definitiv pe Cristian Cioacă la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare şi cinci ani interzicerea unor drepturi, în dosarul în care a fost judecat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Iniţial, la instanţa de fond, el primise o condamnare de 22 de ani de închisoare. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ generat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care poliţistul Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia.

Citeste și:  Restricții de trafic în Cartierul Coresi, între 20-22 septembrie, pe durata competiției Brașov Running Festival

Elodia Ghinescu a fost dată dispărută în 2007, iar corpul acesteia nu a fost găsit niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.