CSM Corona Brașov, detronată în Erste Liga! Surpriză uriașă la Brașov

O surpriză de proporții în Erste Liga! CSM Corona Brașov, campioana en-titre, a fost învinsă pe propriul teren de modesta FEHA19, cu scorul de 3-2. Partida, disputată vineri seară pe Patinoarul Olimpic din Brașov, a adus o schimbare semnificativă în clasament.

David Levin și Daniel Koger au înscris pentru Corona, însă golurile marcate de Botond Bajko, Zalan Nemeth și Csongor Ambrus pentru echipa din Szekesfehervar s-au dovedit decisive. Această înfrângere a costat-o pe Corona primul loc în clasament, într-un sezon care se anunța a fi unul al confirmării.

ACSH Gheorgheni continuă seria victoriilor

În alt meci important, ACSH Gheorgheni a obținut o victorie categorică în fața lui Dunaujvarosi Acelbikak, cu scorul de 6-1. Tamas-Robert Sarpatki, Robert Alexander Raymond, Christopher Bodo, Dallas Jay Gerads, Sebastien Sylvestre și Patrik Imre au înscris pentru harghiteni, în timp ce Martin Peter Sagi a marcat golul de onoare pentru maghiari.

Citeste și:  Benny Adegbuyi revine în ring la Brașov: Dracula Boxing Show, pe 11 octombrie, la Sala Sporturilor

Budapest Jegkorong Akademia HC, victorie în fața Sport Club Miercurea Ciuc

Budapest Jegkorong Akademia HC a învins-o pe Sport Club Miercurea Ciuc cu scorul de 4-3, într-un meci care s-a decis la limită. Robert Ferencz-Csibi, Alpar Sallo și Tamas Laday au înscris pentru ciucani, însă Ethan Gabriel Somoza (2), Balint Molnar și Zeteny Molnar au adus victoria gazdelor.

Un weekend cu multe surprize în Erste Liga

Weekend-ul trecut a fost unul plin de surprize în Erste Liga. Înfrângerea suferită de CSM Corona Brașov deschide o nouă luptă pentru primul loc în clasament, în timp ce ACSH Gheorgheni și-a consolidat poziția în top.


Clasament
1. DEAC Debrecen 15 puncte (6 jocuri)
2. CSM Corona Braşov 14 (7)
3. UTE 13 (7)
4. DVTK Jegesmedvek 12 (7)
5. ACSH Gheorgheni 11 (6)
6. Budapest Jegkorong Akademia HC 10 (6)
7. FEHA19 8 (7)
8. FTC-Telekom 5 (7)
9. Sport Club Miercurea Ciuc 5 (5)
10. Dunaujvarosi Acelbikak 3 (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.