Curtea de Apel a ridicat sechestrul pus pe bunurile fraților Tate

Curtea de Apel București a ridicat sechestrul pus pe proprietățile și mașinile de lux și ale fraților Tate. Încă din ianuarie 2023 procurorii puseseră sub sechestru mai multe limuzine, zece case și alte terenuri deținute cei doi frați, Andrew și Tristan, acuzați de viol și trafic de persoane.

Pe lista mașinilor de lux ridicate de DIICOT de la fraţii Tate se numără trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un autoturism Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, conform unor surse judiciare citate de Agerpres la momentul respectiv. De asemenea, a fost pus sechestru pe 15 case și terenuri pe care cei doi frați le au în România, dar și pe alte bunuri, precum ceasuri de lux.

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

Acuzați de viol, trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat, fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost reținuți de procurorii români pe 30 decembrie 2022. Trei luni mai târziu erau plasați în arest la domiciliu, iar din august sunt cercetați sub control judiciar. În decembrie instanța a respins contestațiile formulate de avocații fraților Tate cu privire la măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.