Dan Air nu se grăbește spre Brașov! Compania nu are planuri imediate de a relua zborurile de la Ghimbav

Compania aeriană românească Dan Air a declarat că nu are planuri imediate de a relua zborurile de la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Declarația vine ca răspuns la speculațiile recente din mass-media conform cărora compania ar putea reveni la Brașov după ce programul de operare al aeroportului a fost extins.

„Spre regret, deocamdată nu avem planuri de revenire la Brașov”, a declarat un purtător de cuvânt al Dan Air, printr-un comentariu pe Facebook. „Decizia de a ne muta operațiunile la Bacău a fost una dificilă, dar a fost luată în urma unor analize amănunțite. În prezent, ne concentrăm pe consolidarea operațiunilor noastre de la Bacău și pe extinderea rețelei de destinații.”

Citeste și:  18 persoane aflate în situații critice salvate de pompieri în ultimele 24 de ore

Dan Air a operat zboruri de la Ghimbav din 2022 până în 2023, când a decis să își mute operațiunile la Bacău. Compania a invocat mai multe motive pentru această decizie, printre care programul limitat de operare al aeroportului Ghimbav, lipsa de facilități pentru companiile aeriene și concurența acerbă din partea altor companii low-cost.

Extinderea programului de operare al aeroportului Ghimbav la 16 ore pe zi a fost una dintre solicitările principale ale Dan Air pentru a reveni la Brașov. Cu toate acestea, compania a declarat că această modificare nu este suficientă pentru a justifica o revenire la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.