Dan Alexa, înainte de meciul cu „Poli” Iaşi: „O victorie ar fi chiar Grozavă!”

FC Braşov este în faţa unui meci extrem de important, cu o contracandidată la un loc de play-pff, o echipă care şi-a propus promovarea directă în Superligă, o echipă care cu siguranţă se va bate până la final pentru a promova, Politehnica Iaşi.

Dan Alexa speră ca jucătorii lui să continue forma arătată în ultimele meciuri şi să aducă a 3-a victorie consecutivă în Liga a 2-a, după cele două succese cu CSC Dumbrăviţa de acasă şi în deplasare la Chiajna, contra Concordiei.

Cu toate acestea, antrenorul stegar spune că meciul cu siguranţă va fi unul foarte greu, mai cu seamă că echipa lui Leo Grozavu este în vârf de formă. Dar, după cum spune chiar el:“O victorie ar fi chiar Grozavă!”.
“Un meci greu. Întâlnim Iaşul, o echipă care, din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a. O echipă foarte dinamică de la venirea lui Leo Grozavu. O echipă cu un lot poarte bun, “Poli” Iaşi poate să îşi facă în orice clipă două echipe, fără niciun fel de problemă. O echipă care a început acest campionat cu obiectiv clar, promovarea directă. Au avut nişte sincope, au fost foarte mult timp pe primul loc, e un meci greu, dar un meci important.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Am aşteptări de la jucătorii meci să îl tratăm foarte serios. Vreau să văd că menţinem forma bună pe care am arătat-o în ultimele jocuri. Îmi doresc să văd nivelul echipei împotriva unui adversar care dacă nu e cel mai bun, sigur e în primele două – trei din Liga a 2-a.

Echipele lui Grozavu sunt echipe foarte agresive pe ambele momente ale jocului, atât pe apărare cât şi în atac. Sunt foarte direcţi, fac presingul foarte sus. Acesta este Leo Grozavu, aşa a reuşit. Asta este filolzofia lui de a antrena. Tot timpul meciurile împotriva echipelor pe care le antrenează Grozavu sunt foarte grele. Cred că va fi un meci de angajament, un meci în care determinarea va fi la cote înalte.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Îmi doresc ca jucătorii mei să fie foarte motivaţi pentru că venim după două victorii. O a 3-a victorie ne-ar da foarte multă linişte şi ar mişca foarte multe lucruri înspre bine.

E un meci în care chiar îmi doresc să văd echipa mea cum reacţionează împotriva unei echipe foarte agresive, împotriva unei echipe care joacă şi e în vârf de formă. Ca joc au crescut foarte mult în ultimele două – trei săptămâni, chiar dacă n-au bătut pe Ciuc. O victorie ar fi chiar “Grozavă”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Pentru acest meci Dan Alexa nu se va putea baza pe Andrei Marc, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Însă sunt şi veşti bune, s-au refăcut după accidentări Tomislav Sorsa şi Igor Jovanovic, iar Vasile Constantin şi-a terminat suspendarea.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Meciul dintre FC Braşov şi “Poli” Iaşi va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 12.00, pe Stadionul Tineretului.

Partida va fi transmisă pe canalele Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

Braşovenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în tribunele Stadionului Tineretului. Preţul unui bilet este de 10 lei la Tribuna a 2-a şi 50 de lei la Tribuna Oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.