De Ziua Culturii Naționale, Teatrul Arlechino vă invită la spectacol. Accesul este gratuit

Ziua Culturii Naționale în România are o semnificație deosebită, fiind dedicată omagierii și celebrării valorilor culturale, literare și artistice ale țării. Aceasta reprezintă nu doar o ocazie de a comemora un mare poet, ci și momentul de a celebra diversitatea și bogăția culturală a țării, subliniind importanța culturii în formarea identității naționale, motiv pentru care în calendarul cultural românesc și-a dobândit o semnificație majoră.

Pentru a marca importanța acestei zile, Teatrul Arlechino, în data de 15 ianuarie, desfășoară a XIV-a ediție a proiectului „Ziua Porților Deschise”, ocazie cu care susținem o reprezentație cu spectacolul „Prințesa și bobul de mazăre” însoțită de proiecția de prezentare a teatrului: „Miro vă prezintă teatrul din culise”.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024

Evenimentul va debuta la ora 17.30, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile pe scaune, în Sala Arlechino, făcându-se exclusiv pe bază de bilete intrare fără valoare, conform diagramei sălii de spectacole.

Aceste bilete pot fi obținute de la casieria teatrului, joi și vineri (11-12.01.2024) între orele 12:30-16:00, sâmbătă (13.01.2024) între orele 09:00-13:30, iar duminică (14.01.2024) între orele 09:00-12.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.